Μαγνητική - Αξονική τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Πελοποννήσου

  • 676 προβολές)

Σχετικά Μαγνητική - Αξονική τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Πελοποννήσου

Μαγνητική - Αξονική τομογραφία & Κέντρο Μαστού

Το Κέντρο Μαγνητική - Αξονική Τομογραφία και Μαστού Ισθμού Κορίνθου Πελοποννήσου είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Εξατομικευμένης Ιατρικής, καθώς και Πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό κέντρο στη Πύλη της Πελοποννήσου.
Οι εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε σύγχρονο κτίριο στον Ισθμό Κορίνθου (πλησίον στα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και στις Νεροτσουλήθρες Water Fun) κι αποτελεί ένα Διαγνωστικό κέντρο ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο.
Ένας χώρος ολοκληρωμένης ακτινολογικής, επιστημονικής καθώς και σύγχρονης ιατρικής συμβολής, με φιλικό περιβάλλον προς τον ασθενή και σεβασμό στις ανάγκες του, τις ανησυχίες του και τους προβληματισμούς του.
Στελεχώνεται από διακεκριμένους Ιατρούς κι έμπειρο Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, που χαρακτηρίζεται από προθυμία και αποτελεσματικότητα. Οι εξειδικευμένοι ιατροί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν με εγκυρότητα πάνω στο θέμα που σας απασχολεί και να διαγνώσουν το πρόβλημά σας.
Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών του διαγνωστικού και θεραπευτικού ιατρικού κέντρου στον Ισθμό Κορίνθου, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα προς όλους τους ασθενείς που μας επιλέγουν συνειδητά και όχι τυχαία.
Τα Τμήματα του Κέντρου είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονες ιατρικές συσκευές υψηλής απόδοσης παρέχοντας υψηλή πιστοποιημένη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες (ISO 9001:2008).
Επενδύσαμε σε Τεχνολογία αιχμής με σκοπό να προσφέρουμε στους Ασθενείς μας τις τελειότερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους Διάγνωσης και Θεραπείας.

Ενδεικτικός εξοπλισμός:
Mαγνητικός Tομογράφος GE 1,5t 50mtesla
Αξονικός Τομογράφος 64 slice (τομών)
Υπερηχοτομογράφος (Έγχρωμα Triplex αγγείων σώματος)
4D ανασυνθέσεις της εταιρείας GE
Ψηφιακός Μαστογράφος της εταιρείας GE 2000D
Ψηφιακό Ακτινολογικό Siemens
Ψηφιακή Πανοραμική Οδόντων - Κεφαλομετρικό Planmeca
Έλεγχος Οστεοπόρωσης - μέθοδος DEXA - USA
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Κέντρο μας Μαγνητική - Αξονική Τομογραφία και Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου όπου θα ήταν ευχαρίστησή μας να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και να σας παρουσιάσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της απεικονιστικής διάγνωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας κι ευελπιστούμε να είμαστε πάντα άξιοι των προσδοκιών σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Δήμητρα Α. Κωνσταντοπούλου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Marketing

Τηλ: 24710 71234, 24710 71771
Fax: 24710 72609
www.matp.gr
info@matp.gr

Ειδικότητες

  • ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ
  • ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφίες

0  Αξιολόγηση

Συμβουλευτείτε τις ερωτήσεις και απαντήσεις

Λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας τώρα

Ρώτα

Ερωτήσεις

Δεν έχει απαντηθεί ακόμη ερώτημα.