Ποιοι είμαστε

  1. Homepage
  2. Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Πλέον όλο και περισσότεροι ασθενείς έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ως συνέπεια, η επιλογή του γιατρού δεν γίνεται τυχαία. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα, γρήγορα και απλά να αναζητήσει και να επιλέξει τον συμβεβλημένο ιατρό που επιθυμεί, έχοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται και κατ’ επέκταση να κλείσει ραντεβού.
Όμως υπάρχουν και κατηγορίες ασφαλισμένων που δεν γνωρίζουν ποιοι γιατροί μπορούν να τους εξυπηρετήσουν, όπως οι ασφαλισμένοι του ΥΠΕΘΑ και γενικότερα όλο το ένστολο προσωπικό.
Για αυτό το λόγο δημιουργούμε ένα διαδικτυακό τόπο ο οποίος θα φέρει τον γιατρό πιο κοντά στον ασφαλισμένο του ΥΠΕΘΑ, ενδυναμώνοντας την παρουσία του γιατρού στον ανταγωνιστικό χώρο του διαδικτύου και ενημερώνοντας σωστά τους δικαιούχους.
Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα needdoctor.gr με στόχο τη σωστή ενημέρωση και αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Πλέον ο ασφαλισμένος του ΥΠΕΘΑ έχει έναν εύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο να βρει τον γιατρό που χρειάζεται.
Η Needdoctor.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που συγκεντρώνει τους συμβεβλημένους ιατρούς καθώς και διάφορες υπηρεσίες υγείας για τον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας.
Επίσης διασφαλίζει συμβάσεις με όλα τα δημόσια ταμεία καθώς και ειδικές προνομιακές τιμές, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι προσιτές για τους επισκέπτες και τα μέλη μας.